tag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post5352727509301661334..comments2024-02-26T21:57:27.873+01:00Comments on Blog o Francji, Francuzach i języku francuskim: Tarta z serem roquefort i gruszką Justyna - blog o Francjihttp://www.blogger.com/profile/14832905448418866563noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-48896400352269740772012-11-20T22:01:52.200+01:002012-11-20T22:01:52.200+01:00Twój pseudonim mówi sam za siebie ;P Twój pseudonim mówi sam za siebie ;P Justyna - blog o Francjihttps://www.blogger.com/profile/14832905448418866563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-21949721787796992422012-11-20T21:45:02.932+01:002012-11-20T21:45:02.932+01:00Zjadłabym teraz kawałek takiej tarty, bez względu ...Zjadłabym teraz kawałek takiej tarty, bez względu na kalorie :)Dariahttps://www.blogger.com/profile/00050942696858361119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-40347169173942955662012-11-20T21:44:35.856+01:002012-11-20T21:44:35.856+01:00Widziałam Roquefort Papillon w L'Eclercu w War...Widziałam Roquefort Papillon w L'Eclercu w Warszawie. Kusiło, żeby wziąć ale za nieduży kawalek trzeba było zapłacic około 13 zł...W ogóle w L'Eclercu jest mnóstwo rzeczy spowadzanych z Francji - lubię tam robić zakupy, bo przypominają mi się zawsze te we Francji i mam taką namiastkę francuskiego supermarketu. Paulinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-47578553667332757322012-11-20T20:42:00.589+01:002012-11-20T20:42:00.589+01:00Ale pyszności!Ale pyszności!Paulahttps://www.blogger.com/profile/13806065646563611431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-83964016468906230332012-11-20T18:35:51.935+01:002012-11-20T18:35:51.935+01:00ser Błękitny Lazur jest całkiem przyjemnyser Błękitny Lazur jest całkiem przyjemnyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-45549841895313430282012-11-20T15:57:50.032+01:002012-11-20T15:57:50.032+01:00Ja do mojej używam Roquefort Societe. Roquefort Pa...Ja do mojej używam Roquefort Societe. Roquefort Papillon, o którym wspomniałam, tylko do chlebka, by móc się nim odpowiednio delektować :) Justyna - blog o Francjihttps://www.blogger.com/profile/14832905448418866563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-65225960779804704132012-11-20T15:45:47.255+01:002012-11-20T15:45:47.255+01:00Myślę, że to takiej tarty nawet nasz rodzimy Rokpo...Myślę, że to takiej tarty nawet nasz rodzimy Rokpol się nada. Warto choć spróbować :) Justyna - blog o Francjihttps://www.blogger.com/profile/14832905448418866563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-88476145324051566552012-11-20T14:59:59.173+01:002012-11-20T14:59:59.173+01:00Oj zjadłoby się....Oj zjadłoby się....achquahttps://www.blogger.com/profile/00659118998828977487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-67113121956068743142012-11-20T14:29:41.117+01:002012-11-20T14:29:41.117+01:00sprobuj w Makro Cash :) tam nawet francuskie Fondu...sprobuj w Makro Cash :) tam nawet francuskie Fondue sie zdarza :) Aganoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8815940656318184852.post-82519875881256384762012-11-20T13:58:56.679+01:002012-11-20T13:58:56.679+01:00mhm. powiedz mi jeszcze gdzie w warszawie dostanę ...mhm. powiedz mi jeszcze gdzie w warszawie dostanę prawdziwy francuski ser? /i nie za milion złotych/<br />Ciężka sprawa!isubisouhttps://www.blogger.com/profile/04979597813078313774noreply@blogger.com